lördag 27 februari 2010

گزارش چهارمين کنگره جهانی عليه مجازات اعدام در ژنو مرجان افتخاری


از آنجائی که در اين کنگره مهم به اتفاق دوست و رفيق عزيزم خانم شهين نوائی شرکت داشتم ضروری ديدم که شما هم در جريان اين کنگره مهم قرار بگيريد. به همين دليل گزارش کوتاهی از جريان و بحث های اين کنگره را برای علاقه مندان ارسال ميکنم.
چهارمين کنگره عليه مجازات اعدام توسط ECPM (فرانسه) در روزهای 24، 25 و 26 فوريه در سالن کنفرانسهای بين المللی در شهر ژنو برگزار شد. اين کنگره با کمک، همياری و همکاری حد اقل 50 انجمن و گروه مدافع حقوق بشر مانندKUONI� Laface, MVFHR، Amnesty international و همچنين روزنامه های مهمی مانند Le Temps سازماندهی شده بود.
بيش از 100 سخنران از شخصيتهای سياسي، حقوقی از کشورهای مختلف جهان مانند( ايران، چين، ژاپن، لبنان، مکزيک، آمريکا، انگليس، فرانسه، سنگال، بورکينو فاسو، اوگاندا، تايوان، اندونزي، هند، بلژيک، پرتوريکو، مونگولي،مراکش، تونس، عراق، وووو) در اين کنگره شرکت داشتند.
در سالن محل کنگره، انجمنها و گروهائی که برای لغو مجازات اعدام و حقوق بشر تلاش و فعاليت ميکنند با برپائی ميز (کتاب، پوستر، تراکت، جمع اوری امضاء و ساير ابتکارات ديگر) سهم مهمی در اطلاع رسانی و ارتباطات جديد داشتند. ميز Amnesty International مثل هميشه توجه بسياری از شرکت کنندگان را بخود جلب کرده بود.
فعالين سازمان مجاهدين (بدون استفاده از اين عنوان) تحت نام " حقوق بشر" ميز نسبتا بزرگی همراه با عکسهائی از کشته شدگان سالهای گذشته، اعدام های خيابانی و بالای جرثقيل و کشته شدگان اخير (ندا) را بشکل پوسترهای کوچک و بزرگ ارائه داده بودند. گردانندگان اين ميز چندين مصاحبه تلوزيونی با تلوزيونهای اروپائی داشتند.
روز اول کنگره 24 فوريه
روز اول، با کمی تاخير، حدود ساعت 9 :30 در سالن حقوق بشر و تمدنهای سازمان ملل بازگشائی شد. در ابتدا مدير سازمان ملل در ژنو در مورد مجازات اعدام صحبت کرد و سپس Chenuil �Hazan مدير ECPM ضمن تشکر و خوش امد گوئی به حاضرين و با تشکز از تمام کسانی که دواطلبانه در برگزاری اين کنگره تلاش کردند به موضوع مجازات اعدام بعنوان نقص صريح حقوق بشر و غير انسانی بودن آن پرداخت. او به مورد چين و ايران مخصوصا اعدام کودکان و مخالفين سياسی در ايران اشاره کرد. او از دانشجوی مبارز پلی تکنيک "يوسف رشيدی" که هم اکنون در زندان است و به اعدام محکوم شده است اشاره مشخص داشت.
خانم Bruderer يکی از اعضاء هيئت کنفدراسيون سوئيس پيامی در مورد حقوق بشر و اينکه مجازات اعدام متعلق به دوران گذشته است و هيچ ارتباطی با جامعه امروز بشری ندارد، به اين موضوع پرداخت که مجازات اعدام در شهر ژنو در سال 1862 لغو شده است. و کنفدراسيون سوئيس لغو مجازات اعدام را در سال 1930 در قانون اساسی خود ثبت کرده است. پس از او شخصيت های ديگر حقوقی و سياسی هر يک در مورد ضرورت لغو مجازات اعدام بعنوان مجازاتی غير انسانی صحبت کردند. ولی از همه مهمتر بحث وزير سابق دادگستری و مدافع هميشگی لغو مجازات اعدام فرانسه اقای Robert Badinter بود. او در مورد اين که مجازات اعدام وسيله ای است در دست دولتها، حکومتها و ديکتاتورها برای ايجاد ترس و وحشت حرف زد. او به مورد ايران و اعدام مخالفين سياسی اشاره داشت.
او روی اين موضوع که ما بايد از زندگی انسانها، حرمت انسانی و ارزش زندگی انسانها دفاع کنيم و نه از مرگ تاکيد کرد. او گفت: همه ما با هم، بايد عليه اين مجازات که هيچ ربطی به انسانيت ندارد در سراسر جهان حرکت کنيم. او همچنين در مورد اين موضوع که هنوز 48 کشور جهان قرار داد جهانی لغو مجازات اعدام را امضاء نکرده اند و در مورد قرار داد 1966 که ممنوعيت باز گشت به مجازات اعدام را مطرح ميکند توضيحاتی داد.
سخنرانی او با کف زدنهای طولانی حاضرين پايان يافت.
يکی ديگر از سخنرانان باز گشائی اين کنگره، اقای Ahoueke از بنی (افريقائی) بود او بر اين موضوع که در دمکراسی مدرن امروز قوانين حقوقی هم بايد تغير کنند تاکيد کرد و ياد آور شد که از سال 1989 در بنی و بسياری ديگر از کشورهای آفريقائی مجازات اعدام عملا در مورد کودکان و زنان باردار لغو شده است و اميد وار است که در آينده لغو اعدام بطور قانونی در کشورش تثبيت شود صحبت خود را پايان داد.
در پايان اقای Zapatero نخست وزير اسپانيا و رئيس دوره ای اتحاد اروپا خواستار لغو بدون قيد و شرط اعدام در سراسر جهان شد. او هم به غير انسانی بودن و بربريت چنين مجازاتی بارها در صحبت خود اشاره کرد و از همه حاضرين خواست که در اين جهت حرکت کنند. در ضمن او دعوت کرد که پنجمين کنگره در اسپانيا برگزار شود.
پس از اتمام سخنرانی ها در سازمان ملل، بقيه برنامه در محل کنفرانسهای ژنو، و در سالن های متعدد در مورد موضوع های مختلف زير ادامه پيدا کرد.
برنامه های بين المللی و محلی برای لغو مجازات اعدام
تبعيضهای ملي، نژادی و اجتماعی در بکار گيری مجازات اعدام
حمايت از گروه های آسيب پذير (کودکان و بيماران روانی)
دلائل برای قانع کردن لغو مجازات اعدام
تنظيم استراتژی برای لغو اعدام
تئاتر آخرين روز يک محکوم به مرگ بر اساس نوشته ويکتور هوگو ( در سالن تئاتر شهر)

در قسمت مربوط به (حمايت از کودکان و بيماران روانی) خانم نازنين افشين جم مدير (Stop Child Execution)که از کانادا دعوت شده بودند در مورد اعدام کودکان در ايران با ارائه آمار و موارد مشخص صحبت کردند. در بين تمام کشورهائی که هنوز اعدام اجراء ميشود ايران بالا ترين امار مربوط به اعدام کودکان را دارد. صحبتهای اين فعال جوان ناراحتی و نگرانی همه حاضرين در جلسه را بر انگيخته بود. او از همه فعالين و مجامع حقوق بين المللی در مورد توقف اعدام کودکان در ايران کمک خواست.
در روز 25 فوريه بحث مذاهب و مجازات مرگ، موانع و اهرمها برای لغو اين مجازات بيشترين شرکت کننده را داشت.
در اين جلسه Jonas Joson نماينده کليسای کاتوليک از سوئد آمده بود که در مورد رضايت خداوند برای حفظ زندگی داد سخن داد و اينکه خداوند ما را به زندگی و فعاليت دعودت کرده است. در ادامه خانمی که حجاب اسلامی داشت بنام Mulia از اندونزی در مورد يکتائی خدا و توحيد حرف زد و اينکه اين خداوند است که ميتواند تصميم گيرنده ارزشهای انسانی باشد.او گفت که قران 5 ابژکتيو دارد که دو تا از انها حفظ زندگی و آزادی است. ولی بايد قانون و منشور مدينه را حفظ کرد. جالب است که او گفت که اسلام هيچ سازگاری با مجازات اعدام ندارد ولی مجرم بايد تنبيه شود
در پاسخ يکی از شرکت کنندگان که گفت :قران و اسلام با آزادی مغايرت دارد و ما اين را در ايران و عربستان سعودی ميبينيم، گفت در اندونزی ما اسلام تعديل شده و ملايم داريم که با اسلام ايران و يا عربستان فرق ميکند.
در انتها از نماينده کليمی ها اقای Guedj خاخام قديمی ژنو، هم مانند دو نفر قبلی به اين که دين يهود، دين عشق و عدالت است سخن فرسائی کرد. او گفت که برای مجازات قوانين سختی در تورات وجود دارد از جمله اينکه 2 نفر بايد جرم را ديده باشند و شهادت دهند، بعد هم، حتما متهم بايد به جرم خود اعتراف کند، در غير اين صورت کسی را نميتوان به مرگ محکوم کرد. او در مورد سئوال يک نفر که راجع به کلونی سازي، جنگ و کشتن فلسطينی ها سئوال کرد گفت: که اين يهوديت نيست که چنين کاری را ميکند، بايد دولت اسرائيل را از مذهب ما جدا کنيد. من خودم موافق دولت مستقل فلسطينی هستم و اطمينان داشته باشيد که بسياری ديگر از مذهبی های يهودی هم با من هم عقيده هستند.

25 فوريه ساعت 14 سخنرانان ايران، ژاپن چين و آمريکا در مورد اعدام و لغو آن نظرات خود را مطرح کردند.
خانم شيرين عبادی بعنوان برنده جايزه صلح سال 2003 اولين سخنران بود. او گفت که ايران بعد از چين دومين کشوری است که مجازات اعدام در آن رايج است ولی در مقايسه با جمعيت بايد گفت که ايران جزء اولين ها محسوب ميشود. او چنين ادامه داد که حتی برای جرمهای کوچک مثل مصرف الکل هم مردم را اعدام ميکنند. و مجازات اعدام در ايران موضوعی است قانونی. ولی دولت از روشهای ديگر اعدام.مثل پرتاب کردن از بلندی و يا سنگسار هم استفاده ميکند. در مورد سنگسار سنگها نبايد نه خيلی بزرگ و نه خيلی کوچک باشند. در ايران اعدام های سياسی وجود دارند. بعد از انتخابات جديد 4 نفر مخالف به اعدام محکوم شدند. همچنين در ايران اعدام کودکان هم وجود دارد. بعد از عربستان ايران دومين کشوری است که کودکان را اعدام ميکند. دختران بعد از 9 سال و پسران پس از 15 سال بزرگسال محسوب ميشوند و در مورد انها مجازات اعدام اجراء ميشود.
سپس او چنين ادامه داد، در ايران در سال 1986 تعداد 3000 نفر زندانی سياسی را اعدام کردند. او با اين موضوع که فرهنگ ايرانی با خشونت مخالف است به زندانی کردن اقای عمادالدين باغی اشاره کرد. در انتها او به مبارزه عليه اعدام کودکان و اينکه اين اعدام با اسلام مغايرت دارد پرداخت و به اينکه آقای مصطفائی که وکالت کودکان را بعهده دارد و به او اجازه ندادند از کشور خارج شود و در اين کنگره شرکت داشته باشد پرداخت. در انتها او تنها به اين نکته اشاره کرد که راه مبارزه با اعدام دمکراسی است.
نظر من: سخنرانی خانم عبادی نه تنها محتوا مشخصی نداشت بلکه پراکنده هم بود. به نظر ميامد عليرقم اينکه از رو ميخواند ولی متمرکز نبود. در ضمن پيشنهاد دمکراسی خود را بدون هيچ توضيحی تنها در يک جمله مطرح کرد

دومين سخنران هم خانم مينا احدی از ايران بود.
خانم مينا اخدی از فعاليت خود بر عليه رژيم شاه در 15 سالگی شروع کرد و اينکه بعدها در رژيم جمهوری اسلامی همسر او اقای اسماعيل يگانه دولت اعدام شد و خود او هم غيابا به مرگ محکوم شد. ولی خوشبختانه توانست از کشور خارج شود. به هيمن دليل رنج و درد کسانی که عزيزی در زندان دارند، بخصوص انهائی که به اعدام محکوم شده اند را خوب درک ميکند. او گفت که در سال 2001 کميته بين المللی عليه سنگسار و در سال 2004 کميته عليه اعدام را سازماندهی کرده است او به اين اشاره کرد که اعدام مسئله همه جامعه ما است. نبايد فراموش کرد که اعدام قتل عمد و دولتی است. اعدام وسيله ای است برای ترساندن مردم. و باز ابزاری است برای دفاع از حکومت و موجوديت آن.
او گفت که خوشبختانه در اين سالهای اخير در جامعه ما رنسانس فکری عميقی بوجود امده. مردم عادی هم به فراخوانهای عليه اعدام پاسخ مثبت ميدهند. ولی يک جنبه ديگر کار ما بايد بين المللی باشد، با اتحاديه اروپا و در سطح نهاد های رسمی و بين المللی.
سپس از اعدام کودکان حرف زد و اينکه تعدادی از خانوادههای محکومين با او در تماس هستند و از او ميخواهند که به آنها کمک شود. مينا به اين موضع اشاره کرد که اگر اين کودکان به هر دليلی در يک درگيری مرتکب قتلی شده اند ولی دولت قاتل اصلی است که در کمال خونسردی انها را اعدام ميکند.
همه مردم جهان ميدانند که حئود 8 ماه است که ميليونها جوان به خيابان امده اند و فرياد ما حکومت اسلامی را نميخواهيم سر داده اند.در مجموع به نظر ميايد که در ايران يک انقلاب عليه اعدام، سنگسار،آپارتايد جنسي، زن ستيزی اسلامی در جريان است. دولتهای غربی و اتحاديه اروپا بايد اين جنبش را ببينند و به سياست ديالوگ و مماشات با دولت جمهوری اسلامی خاتمه دهند. بايد از فشارهای ديپلماتيک استفاده کنند و سفارتخانه های خود را در ايران ببندند. و سران جنايت کار انرا به اتهام جنايت عليه بشريت تحت تعقيب قرار دهند. بايد کمک کرد مبارزه مردم عليه اين رژيم به نتيجه برسد.
مينا در انتها چنين اضافه کرد که من اين قطعنامه را در مورد ايران پيشنهاد ميکنم
1/ لغو فوری همه اعدامها در ايران، اعدام فعالين سياسی و کودکان
2/ لغو فوری قوانين مذهب اسلام، قصاص و سنگسار
3/ جدائی مذهب از دولت و اموزش و پرورش
4/ دستگيری و محاکمه قاتلين و سران جمهوری اسلامی
بحث مينا مورد تشويق حاضزين قرار گرفت.

روز 26 فوريه و بيانيه نهائی کنگره
در ابتدا برای بار دوم از خانم شيرين عبادی دعوت شد تا بحث رسمی خود را در مورد مبارزه با مجازات اعدام ارائه دهند.
اين بار خانم عبادی مطرح کردند که در ايران اعدام يک وسيله سياسی است و تا حالا 140 کشور مجازات اعدام را لغو کرده اند و اميدوارم و آرزو ميکنم که کشورهای ديگر هم اين کار را انجام دهند.
ايران و عربستان سعودی کودکان را به نام اسلام اعدام ميکنند.ولی ما ميبينيم که در چين و امريکا که اسلامی نيستند اعدام وجود دارد. برای لغو اين مجازات جدائی دين از دولت لازم است ولی کافی نيست. برای اين موضوع بايد مردم را آگاه کرد. با اعدام کودکان نميتوان جرائم را کاهش داد و امنيت را ايجاد کرد. در اين ميان ONGها نقش مهمی دارندو همچنين مطبوعات و رسانه های جمعی. آزادی عقيده چيز تابگونه ای نيست . دولت بايد به مردم گوش بدهد.200 سال پيش برده داری پايان يافت يک روزی هم بايد مجازات اعدام لغو شود.
نظر من: با اينکه خانم عبادی وکيل هستند و بايد قاعدتا قدرت بيان، استدلال و تمرکز خوبی داشته باشتد ولی متاسفانه هيچکدام را نداشتند. بحثهای روز قبل و اين بار پراکنده بود. از اين شاخه به ان شاخه ميپريدند. نحوه ارائه و بيان بسيار ضعيفی داشتند. با اينکه لااقل 7 سال است که جايزه صلح را گرفتند و در کشورهای مختلف و مجامع گوناگون دعوت شده اند اساسا قادر به ارائه يک بحث حقوقی از زاويه حقوق بشر و متمرکز هم نيستند. تشويق جمعيت و برخوردها هم همين موضوع را ثابت ميکرد.
بر عکس ايشان اقای Robert badinter وزير سابق داگستری فرانسه و مدافع لغو اعدام، بحث خود را چنين شروع کرد. با اين که 138 کشور جهان اين مجازات غير انسانی را لغو کرده اند ولی راه درازی در پيش داريم. قرارداد Room در مورد لغو مجازات غير انسانی اعدام يک موضوع اخلاقی و فلاسفی نيست بلکه يک وظيفه است که بايد به ما برای بستن و پايان دادن به اين بربريت کمک کند. مبارزه عليه مجازات اعدام يک وظيفه اجباری است که بايد از تمام امکانات موجود برای پايان دادن به ان استفاده شود. بسيج عمومی برای مبارزه با اعدام به عنوان يک وسيله در دست تعدادی از دولتها يک خواست و اقتضا جامعه بشری است. زندگی بيش از انکه ما فکر ميکنم ارزش دارد و نبايد به راحتی انرا از کسی گرفت. هيچ کس و هيچ قانونی نبايد زندگی را از هيچ فردی حتی جنايتکاران بگيرد. راه های تنبيه بسيارند و مرگ وحشيانه ترين شيوه موجود است.
سحنان او مانند روز اول با تشويق طولانی حاضرين که از جای خود بر خاستند بودند اتمام يافت.
در مجموع بارها و بارها نام جمهوری اسلامی بعنوان ناقض حقوق بشر و کشوری که اعدام زندانيان سياسی و کودکان در ان رايج است مطرح شد. ايران و چين دو کشوری بودند که بيش از همه کشورها مورد حمله حقوقدانان و شخصيت های سياسی قرار گرفتند.
Eftekhari_marjan@yahoo.com

8 اسفند 1388 23:12

fredag 26 februari 2010

تظاهرات,فرانکفورت دوشنبه 8 مارس ساعت 17 از مرکز شهرفرانکفورت,زنده باد 8 مارس روز جهانی زن,

تظاهرات

زنده باد 8 مارس روز جهانی زن

E:\2010\K-F 10\Poster ha\10xast.jpg E:\2010\Iran\150px-Neda_Agha-Soltan.jpg E:\2010\Aktionha\iran\4582_1170674348222_1268903500_988581_2655132_n.jpg

دفاع از انقلاب جاری درايران، امروز ميتواند و بايد يک حرکت عظيم بين المللی باشد. هشت مارس روز جهانی و بين المللی زنان است و امسال مهر همبستگی با زنان و مردم ایران برای سرنگونی حکومت اسلامی بر اين هشت مارس حک شده است. ما از همه فعالين و سازمانهای مدافع حقوق زن دعوت ميکنيم که با جنبش زنان در ايران ابراز همبستگی کنند و یاد ندا آقا سلطان را بعنوان سمبل جنبش انقلابی علیه جمهوری اسلامی گرامی بدارند. هشت مارس امسال، روز همبستگی با جنبش آزاديخواهی مردم ايران است.

فرانکفورت دوشنبه 8 مارس

ساعت 17 از مرکز شهرفرانکفورت

Hauptwache (Zeil)

E:\2010\K-F\Iran\Posterha\iran_solidaritybw.jpg

Antifa Frankfurt , Antifa Kreis Offenbach, CompusAntifa

015781688732 &01772535303

tisdag 23 februari 2010

نامه سرگشاده مینا احدی به آنجلا مرکل: بساط حکومت اسلامی در آلمان را باید فورا جمع کرد!

خانم مرکل!

در آلمان، یک فرهنگ انسانی تنفر و انزجار از فاشیسم و بویژه فجایع دوره هیتلر وجود دارد. بررسی این دوره تاریک در تاریخ آلمان و درس گرفتن از آن، یک موضوع مهم تدریس در مدارس و حتی دانشگاهها و یک موضوع دائمی مباحثات در این جامعه است. از نظر من مهمترین درس این تاریخ ، عدم همکاری با جنبش های فاشیستی و دولتهایی است که در این قرن و همین امروز، علیه بشریت جنایت میکنند. یکی از این حکومتها که در جنایت و بیشرمی، با حکومت دوران هیتلر، همسانی میکند، جمهوری اسلامی ایران است.

متاسفانه دولت آلمان، در طول حیات حکومت اسلامی، با سیاست مماشات و همراهی با این حکومت نشان داده است که هیچ درسی از تجربه دوران هیتلر نگرفته است. شما و دولت شما و در عین حال سرمایه داران آلمان، با خواندن اورادی در مورد جنایات هیتلر و با گرفتن ژست اعتراض به آن فجایع، امروز و در مقابل چشم ما میلیونها نفر مردم ایران، ما قربانیان هیتلرهای زمان، با این جنایتکاران دست دوستی میدهد، چشم خود را در مقابل اعدامهای گسترده و سنگسار و تجاوز در زندانها و قتل ندا و نداها می بندد، و کماکان به این جانیان به چشم دولت مشروع ایران نگاه میکند.

خانم مرکل!

دولت آلمان، یکی از ستونهای مدافع حکومت اسلامی بوده و هست! اینرا لطفا در مدارس آلمان به کودکان آلمانی تدریس کنید، که دولت شما و دولتهای قبلی، بدلایل منافع اقتصادی و سیاسی، هیچگاه بطورعلنی علیه سنگسار یعنی تکه تکه کردن زنان و همجنسگرایان در خیابانهای تهران و تبریز و شیراز حرفی نزد، هیچگاه علیه مراسم شنیع اعدام جوانان در خیابانها، حرفی نزد و هیچگاه به دستگیری میلیونها زن در ایران به جرم عدم رعایت حجاب و شلاق خوردن این زنان و اسید پاشیدن به صورتهای آنها، اعتراضی نکرد.

مردم ایران فراموش نمیکنند که دولت آلمان در دوره حکومت شرودر و فیشر، سعی کرد خاتمی را بدلیل اینکه زنان را در زندان سنگسار میکرد و نه در خیابان، دولت مشروع و " اصلاح طلب" معرفی کرده و کنفرانس " ایران بعد از انتخابات" را در سال ۲۰۰۰ سازمان داد، به امید اینکه مشروعیت بیشتری برای جانیان حاکم بر ایران بخرد.

امروز که میلیونها نفر از مردم ایران فریاد سرنگونی این حکومت مذهبی و ضد زن را سر میدهند، کماکان دولت شما، از این حکومت جنایتکار دست نمیکشد و روزی نیست که با دعوت از سفیرحکومت اسلامی در آلمان، که در پرونده سیاهش جنایات بیشماری حک شده، و سایر تروریستهای اسلامی لانه کرده در سفارتخانه های جمهوری اسلامی ، و سازمان دادن " دیالوگ" با این جانیان، به یاری اینها نشتابد.

از طرف هزاران نفر ایرانیان ساکن آلمان، و از طرف مردم منزجر از حکومت اسلامی، از شما و دولت آلمان میخواهم به این سیاست ضدیت با مردم ایران پایان دهید. ما خواهان بسته شدن فوری سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران و قطع روابط دیپلماتیک شما با این فاشیستهای قرن هستیم.ا گر درسی از تاریخ دوران سیاه هیتلر گرفته شود، عدم همکاری با هیتلرهای زمان است.

با احترام مینا احدی

۲۳ فوریه ۲۰۱۰

minaahadi@aol.com

lördag 20 februari 2010

صدمین سالگرد هشت مارس در گوتنبرگ سوئد، با اعلام همسبتگی با زنان در ایران همراه خواهد بود. مانیفست آزادی زن در ایران به امضا ۱۶۲۶ نفر رسید.

اطلاعیه شماره ۸

زنده باد همبستگی بین المللی با زنان در ایران

هشت مارس روز جهانی زن از راه میرسد. میلیونها نفر در دنیا به استقبال این روز میروند و در اکثر مراسمها و میتینگهای هشت مارس امسال یک موضوع مهم، ابراز پشتیبانی و همبستگی با جنبش برابری طلبانه زنان در ایران است.

گوتنبرگ سوئد شاهد یک مجموعه برنامه در هشت مارس است که در اینجا بخشهایی از آن برنامه ها را به اطلاع عموم میرسانیم.

کمیته هشت مارس در گوتنبرگ برنامه بزرگی به مناسبت هشت مارس تدارک دیده است. این کمیته از احزاب و سازمانهای متعددی تشکیل شده و فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی نیز عضو این کمیته است. از جمله تشکیل دهندگان کمیته حزب چپ سوئد، سازمان جوانان حزب چپ، حزب محیط زیست و سازمان جوانان حزب سبز، حزب کمونسیت سوئد، جوانان کمونیست انقلابی ، انجمن زنان چپ سوئد، ابتکار فمینیستی ، مدرسه عالی زنان و چند سازمان فمییست دیگر سوئدی است.

این مراسم بزرگ و مهم در روز ۶ مارس از ساعت سه بعد از ظهر در رستوران تراپان جنب فولکت هوس برن توریت برگزار میشود. این برنامه شامل سخنرانیها و موزیک و اجرای تئاتر هست. سوسن صابری، یکی از سخنرانان این مراسم است. سوسن در مورد موقعیت زنان و جنبش برابری طلبانه زنان در ایران و اهمیت دفاع ازاین مبارزات زنان در سطح بین المللی سخنرانی خواهد کرد.

یک برنامه دیگر در هشت مارس در شهر گوتنبرگ ، راهپیمایی بزرگ به مناسبت هشت مارس است. این راهپیمایی نیز به فراخوان همین سازمانها است. تجمع ازساعت شش بعد از ظهر در میدان گوستاو آدولف شروع میشود و حرکت بسوی یوتا پلاتسن خواهد بود . در این راهپیمایی نیز سخنرانیهای متعددی خواهد بود و نمایش نور یکی از برنامه های این حرکت بزرگ است.

روز دوشنبه ۸ مارس ، به فراخوان حزب کمونیست کارگری ایران یک راهپیمایی در مرکز شهر گوتنبرگ انجام خواهد گرفت. مکان برونز پارکن جنب مجسمه یوهانا زمان هشت مارس ساعت چهاربعد از ظهر ،

حاضرین در ابتدا در این محل تجمع کرده و سپس به راهپیمایی بزرگ هشت مارس در شهر خواهند پیوست.

مانیفست آزادی زن، به یک پلاتفرم مهم در دنیا تبدیل شده ، که صدها نفر از طریق آن، پیام همبستگی خود به زنان در ایران را از این طریق مطرح میکنند. لیست امضا کنندگان به ۱۶۲۶نفر رسیده و همکار ما شهلا خباززاده اسامی را به زبان فارسی برای انتشار عمومی آماده میکند. در اینجا لیست ۲۰۰ نفر اولیه را مشاهده میکنید.

1--عباس گویا از کانادا

2- اليا تابش سوئد

3- سياوش شهابى از سازمان جوانان کمونيست از ايران 4- شهلا باور آمريکا

پرى عسگرى از هلند

5- عبدل گلپريان فنلاند

6- ناصر کشکولى از حزب کمونيست کارگرى آلمان

7- جليل جليلى انگليس

8- حسن صالحى سوثد

9- مهين جوشاک JOUSHAK انگليس

10- مکي ماسر آمريکا

12- افسانه وحدت سوثد

13- داريس ف سوثد

14- سارو خليقى يونان

15-ناصر آقباشلو از يونان

16- آوات فرخى سوثد

17- امير توکلى سوثد

18- فرشاد حسيني هلند

19- نازنين برومند آلمان

20- محمد شکوهى آلمان

21- بابک شديدى سوثد

22- رويا بحرينى آلمان

23- ورا کرمى اطريش

24- کوروش م نروژ

25- فرده آرمان سوثد

26- زهره ابراهيمى ايران

27- پدرام رضازاده آلمان

28- کوروش ميهن آلمان

29- ايمان شير على آلمان

30- ساسان ترابى ترکي

31- رويا اليايي ترکيه

32- بهرام سروش انگليس

33- دريا شير على آلمان

34- مو تاهانى انگليس

35- رويا حکمت هلند

36- پيشرو عليپور ترکيه

37- آذر پويا سوثد

38- روزبه اسماعيلى آلمان

39- هاله اکبرى آلمان

40- فاطمه کاوانى سوثد

41- آرام شمس ايران

42- گيتى اعظم انگليس

43- عمر معروفى فنلاند

44- کريسى حاپييا فنلاند

45- بيتا فرحبود ايران

46- داريوش شاهمارى سوثد

47- جميله ميراکى آلمان

48- شيوا محبوبى اگليس

49- على مرادى آلما

50- شهلا خباززاده آلمان

51- بهناز اربابى کانادا

52- محمد رضا پويا هلند

53- نريمان جبارزاده از حزب کمونيست کارگرى

54- شهناز مرتب آلمان

55- داريوش رهايي استراليا

56- ايرج رضايي کانادا

جمال صابرى ژاپن

58- ميترا دانشى کانادا

59- پريا سبکى آمريکا

60- مرسده قاعدى انگليس

61- کاوش مهران سوثد

62- شهره شهرزاد دانمارک

63- محمد کريمى آلمان

64- حميد رحيم پور لمان

65- حبيب مهر آبادى هلند

66- فرانگيس شادروان از آلمان از حزب کمونيست کارگرى

67- ماکان پارسا از ايران

68- هما ميرنيا از اطريش

69- مجيد فرجيان از حزب کمونيست کارگرى از سوثد

70- سيامک زارع از حزب کمونيست کارگرى از آلمان

71- آرش مهدى نژاد از سوثيس

72- پاسکال دسکامپس از فرانسه

73- محمد آسنگران از آلمان

74- آرش جهانى از حزب کمونيست کارگرى ايران از آلمان

75- ياور خسرو شاهى از آلمان

76- سهيلا دالوند از کانادا

77- ديويد روزه از آمريکا

78- ناتان گودمن از آمريکا

79- يوهان نورسه من از ايران زوليداريتى از کانادا

80- مسعود آذرنوش از کانادا

81- عوا شانون از آمريکا

82- پدرا اپلتون از استراليا

83- بريان اپلتون از آمريکا

84- مصطفى صابر از کانادا

85- لويس راينوسو از آمريکا

86- آگوستيني ورينى قويه از فرنسه

87- فروغ نيا از حزب کمونيست کارگرى از کانادا

88- يوهن ملين توک از انگليس

89- محمود فيروزه از آمريکا

90- محسن حجتى از آمريکا

91- سارا وگ ميللر از آمريکا

92- هاخمي اويده از فرانسه

93- ديانه باباييان کانادا

94- جسي لوکاس آمريکا

95- ناتالى پولنسکى لاروخه کانادا

96- استى يورشليم اسراييل

97- مارک تراين آمريکا

98- يوهن بورکه آمريکا

99- رويا رويا آمريکا

100- برنت ياسسيو آمريکا

101- سايکات سن آمريکا

102- ويولا ويل کينس استراليا

103- سنم کازرونى انگليس

104- پاولا اسلاتر آمريکا

105- پاسى ايمارى ياسکه کلاينن فنلاند

106- شيلا پريسه آمريکا

107- هانله کوسونن فنلاند

108- چويک هاميلتون آمريکا

109- کليو والدر انگليس حزب سوسياليست

110- آرش نيکنام ايران

111- مارى لوک هارت انگليس

112- هلن يانسن هلند

113- کيوان رضوي نيا سوثد

114- آريا سربداران آمريکا

115- رناتو پلونارا عراق

116- ريتوا آ لوندگرن سوثد

117- کيت لارسن هوگس سوثد

118- فاتح آرش سوثد

119- پى اورگارد دانمارک

120- ياسنا بختيارى آمريکا

121- آندرياس تروتنو آلمان حزب چپ

122- د فاکتولوگيست انگليس

123- ب روس آشلى کانادا

124- حسام يوسفى حزب کمونيست کارگرى ايران از عراق

125- زايبى دالل از تونس

126- مهتاب احمدى ايران

127- آراز آرمانى سوثد

128- س مهشون آمريکا

129- مارگارت گلدن گلدن آمريکا

130- زابينه کورس روزنامه نگار از آلمان

131- کارلس زورن آمريکا

132- روبين وست از آمريکا

133- سعيد کريمي از آمريکا

134- ميشله سوبيران از فرانسه

135- ساللى آرمسترونگ از کانادا

136- عباس اياق از آمريکا

137- رويلا سکوتارى از يونان

138- دان اياق از آمريکا

139- فهيمه زرافشان از آمريکا

140- ليتتله شيوا از بلژيک

141- آگه آسگارد آسگارد از نروژ

142- گارى مونروه از آمريکا

143- سياوش آذرى از کانادا

144- سپهرداد گورگين از کانادا

145- گرالدينه ميتشل از انگليس

146- کريستوفر آندرياس قويدل از ايران

147- لوتتا روتى از فنلاند

148- مارتين نگ از هنگ کنگ

149- سياوش ابگهري ? از آمريکا

150- اولى وساندن از آلمان

151- پلتز پدرا از آلمان

152- گرالد کامبر کامبر از آمريکا

153- استهر دوريا از هلند

154- تونى گاندل گاندل از آمريکا

155- چارلى بويچارا از کانادا

156- ماريکا لايستو از فنلاند

157- آمى اليوت از انگليس

158- هانس هلمرهورست از هلند

159- برندان هارولد از ايرلند

160- ملانى روزه از آمريکا

161- ماکس مرس از آمريکا

162- کاتالصن ساندو از کانادا

163- پاتريک مووره سوثد

164- هايدی الوويتا فنلاند

165- جنی دييه از آمريکا

166- اودو شوک دنک از کانادا

167- گونني اسدی از آمريکا

168- ليندی ولف از آمريکا

169- ميک لو نيلندر از فنلاند

170- مارکو گوراتولو از ايتاليا

171- فورتين ياقويس از فرانسه

172- مارک الوستاين از آمريکا

173- يوهن آرتور از انگليس

174- گونا کاترينه از انگليس

175- ندا باقري پور از ايران

176- سهراب وفا از آمريکا

177- سونيا عگريکس از بلژيک

178- ديلان گرام از انگليس

179- استوه توماس از آمريکا

180- والتون ک مارتين لي از آمريکا

181- جنينه پيکاوانت از فرانسه

182- آلکساندرا پوليزو از انگليس

183- ماوپين ميريام از فرانسه

184- ورهنا دسکامپس از فرانسه

185- گرارد ولس لد از آلمان

186- يان وارنوک از انگليس

187- ناتالی گرينه ازآمريکا

188-راشل هولمس از انگليس

189- پايل يوردان از انگليس

190- ميشايل ماتتر از آلمان

191- پايل زومرفيلد از انگليس

192- يورج کان از آمريکا

193- ترزا او برين از انگليس

194- جاسون ديه از آمريکا

195- درک مارکوس از انگليس

196- توماس شميدينگر ازاطريش

197- پولونا فلورييانسيس از اسلونيا

198- گويا م م از آمريکا

199- گبريل آ لويکی از آمريکا

200- مارک ويس از اسراثيل

ما یکبار دیگر از همگان دعوت میکنیم کمک کنند هشت مارس امسال در دنیا، ضربه محکم تر دیگری باشد بر پیکر رژیم ضد زن اسلامی.

روابط عمومی کمپین هشت مارس

۲۰فوریه ۲۰۱۰

برای امضا مانیفست لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید:

http://equal-rights-now.com/IntWD